Informatie en vragen

Bij samenwerken is het ook vanzelfsprekend dat we aandacht hebben voor vragen rond de nieuwbouwplannen. Wij zijn volop in gesprek met onder andere de gemeente, klankbordgroep, winkeliers, eigenaren van het winkelcentrum en de VVE’s. Een luisterend oor voor nieuwe ideeën, maar ook voor de eventuele zorgen die spelen omtrent het plan.

Ben je benieuwd naar de verwachte planning? Klik voor meer info!

01

Ontwikkeling

Omgeving en ontwerp

Huidige fase

Verbinden staat centraal in onze planontwikkeling. Hiermee wachten we niet tot de oplevering van het winkelcentrum, maar zijn we vanaf dag één al mee bezig. Op dit moment ontwerpen we het nieuwe levendige Hart van Stadshagen. Samen maken we de stad!
02

Start bouw

Prognose eind 2023

Naar verwachting starten we eind 2023 met de bouw. Wij houden je op de hoogte over de voortgang!
03

Start verkoop

Prognose najaar 2023

Als we in verkoop gaan zijn de verkoopprijzen en plattegronden van de koopappartementen bekend! Heb je interesse in het kopen van een appartement? Meld je dan aan!
04

Start verhuur

Begin 2025

Wanneer gestart wordt met het verhuurproces van de huurappartementen is afhankelijk van de verhurende partij. Als wij hierover meer weten, volgt nadere informatie.
05

Oplevering

Medio 2026

Wij hopen het nieuwe winkelcentrum en de appartementen medio 2026 op te leveren! Volg ons op de social media kanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en werkzaamheden!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen of heb je interesse in een woning en/of een winkelruimte? Meld je dan aan.

Ik wil op de hoogte blijven
Blijf op de hoogte

Heb je een vraag?

We helpen je graag. Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust via stadsmakers@hartvanstadshagen.nl.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag?